Realized object

ул."Бяла Мура" 20

Сградата е разположена в Цветен квартал, на първа линия бул. Цар Освободител и ул. Бяла Мура, като теренът е едно от малкото останали места, предлагащи простор и превъзходна гледка към Варненския залив от по-високите етажи. Цветен квартал неслучайно в последните години е най-предпочитаното място за живеене в Морската столица. Съчетанието между отлично местоположение - в близост до основните търговски центрове и Молове и изключително удобнитете пътни артерии - бул. Цар Освободител, Околовръстен път и бул. Левски определят Цветен квартал като престижен район, в който "ТЕХНОБИЛД" изгражда Вашия желан дом.

Водена от постигнатите отлични резултати, компанията "ТЕХНОБИЛД" ЕООД отново вложи и в този проект най-качествените материали в строителството, довери се на най-добрите професионалисти в бранша, използва натрупания опит, за да Ви предложи най-подходящия дом за Вас и Вашето семейство. Дом, който Ви осигурява необходимия комфорт след напрегнатия и забързан работен ден. Дом, който е уникално съчетание на място за живеене и възможност за почивка и отдих наслаждавайки се на прекрасната гледка от просторните южни веранди. Дом, който въплъщава традиционните български ценности и най-модерните тенденции в строителството.

За да задоволим всички Ваши нужди, ние Ви предлагаме двустайни апартаменти от 60 m2 до 75 m2, тристайни апартаменти от 75 m2 до 120 m2, магазини, надземни гаражи и подземни паркоместа.

ИНТЕРИОР - ОБЩИ ЧАСТИ

Дизайнерски изпълнен с уникално по рода си осветление, масивна основна входна врата към кооперацията, луксозна асансьорна система с автоматични врати, цели стъпала от полиран гранит в два цвята, входни площадки и стени боядисани в меки тонове, енергоспестяващи осветителни тела с модерен дизайн, вградени алуминиеви парапети, шест камерна качествена PVC дограма с възможност за дву- и трипластов стъклопакет.

ЕКСТЕРИОР - ФАСАДА

Предблокова площадка с плочи тип "Варна", професионално озеленяване съобразено с архитектурата на сградата, облицовка на фасадата с полиран камък ТРАВЕРТИН, силикон-силикатна мазилка на "ROEFIX" цвят Антик, стилни парапети с вградено стъкло и художествено-архитектурно осветление придаващо естетически завършек на сградата.

И защото Вашите желания се превръщат в наши задължения, ние влагаме най-качествените материали в строителството и Ви предаваме жилищата с топло- и хидроизолация, силикатна мазилка, качествена дограма, парапети с вградено стъкло, луксозно завършени общи части, хидравличен асансьор с автоматични врати, кабелна телевизия, телефонно, звънчева и домофонна инсталация, с възможност за видео-домофон. Общият облик на жилищната кооперация представлява един хармоничен ансамбъл между функционалност и естетика. Изисканото фасадно оформление привлича със свой собствен стил и излъчване.

И защото знаем и защото можем, ние Ви каним в жилищен комплекс "БЯЛА МУРА", за да превърнем Вашите мечти в реалност!